Bli medhjelper

Våre medhjelpere står klare til å hjelpe alle hverdagsheltene! Våre medhjelpere skal bry seg om kundens hjem og hjelpe til med alle praktiske oppgaver.

> Registrer din interesse

Intervju

Først vil du bli kalt inn til et intervju med Magda. Her vil dere blant annet snakke om dine tidligere erfaringer.

Opplæring

Etter intervjuet vil du få opplæring i produkter, våre standarder og korrekte arbeidsmetoder for å unngå skader.

Første oppdrag

På ditt første oppdrag vil en fra vårt team være sammen med deg og hjelpe deg dersom det trengs.

Hvorfor velge Triv?

Hos Triv kan du styre din egen hverdag og være din egen sjef. Du velger selv hvilke oppdrag du ønsker å si ja til, og på den måten har du selv kontroll på både hvor og når du skal jobbe. Det er gratis for deg å tilby dine tjenester på nettsiden vår og vi har ingen skjulte gebyrer ved registrering. I tillegg vil du få opplæring innen både produktene vi benytter og arbeidet du skal utføre.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som gjør det lille ekstra og som er stolt over jobben du gjør. Vi er ute etter medhjelpere som ønsker å bygge langvarige kundeforhold, som er villig til å lære og som er punktlige og presise . Du må snakke enten norsk eller engelsk og ha et ENK eller AS. Det er også en fordel om du har tidligere erfaring, men dette er ikke et krav da opplæring vil bli gitt.

Dersom du ikke har egen bedrift fra før hjelper vi deg selvfølgelig med å opprette dette. Vi vil også kunne henvise deg til regnskapsfører du kan benytte dersom du ikke ønsker å gjøre dette selv.

Hvordan fungerer det?

Alle våre tjenester blir bestilt på nett av våre kunder. Dersom du er tilgjengelig på det tidspunktet kunden ønsker vil du motta en varsel i din app. Du kan da velge selv om du ønsker å godta jobben eller ikke.

Alle våre medhjelpere får betalt for hver jobb de gjennomfører og du kan selv styre hvor mye eller lite du ønsker å jobbe. Etter gjennomført jobb mottar du 80% av totalsummen kunden betalte mens Triv beholder 20%.

Ønsker du å bli en av våre medhjelpere?

Registrer din interesse og vi vil ta kontakt med deg!

Registrer din interesse

Renholder har ikke lov til å utføre oppdrag i en annen kommune enn renholderen selv bor i. Vi følger opp dette og rutiner er opprettet for skriftlig dokumentasjon for at regelverket skal etterfølges.

+