Om Plusstid Home

Vi ønsker at hjemmet skal være den beste plassen å være og at det skal være et sted hvor du kan nyte og senke skuldrene. Hjem skal ikke bety en uendelig liste med gjøremål – de tar vi oss av!

Tillitsfulle medhjelpere

Alle våre medhjelpere går gjennom både intervju og opplæring av oss før de kommer hjem til deg.

Hvitt arbeid

En av våre største hjertesaker er hvitt arbeid og dette er noe hele teamet jobber med hver dag.

Gode arbeidsvilkår

Alle som jobber hos oss skal ha en rettferdig lønn, spare opp feriepenger og ha rett på sykedager!

En hjelpende hånd i hverdagen

Triv er den hjelpende hånden du ønsker deg i hjemmet. Den som tar seg av det praktiske slik at du kan nyte tiden du har hjemme. Når du velger Triv kan du være sikker på at både jobben blir utført på best mulig måte og at din medhjelper har gode arbeidsvilkår. Vi kjemper hver dag for hvitt arbeid, spesielt innen renholdsbransjen.

Vi er også svært opptatt av kvalitet. Derfor er våre medhjelpere er nøye utvalgt og får opplæring av oss før de drar ut til våre kunder. Vi samarbeider med for eksempel Lilleborg, Jif og Verisure for å sikre best mulig opplæring.

Vår historie

Triv startet først som et prosjekt i Orkla som gikk under navnet Teepi. Høsten 2017 ble det tatt en avgjørelse om å satse for fullt og Teepi slo seg sammen med en eksisterende startup som het Yobi.

Triv ble lansert i januar 2018 under navn Plusstid Home på Yobi’s plattform og i juni 2018 lanserte vi første versjon av vår egen nettside. Vi jobber nå kontinuerlig med å forbedre dagens løsning slik at vi kan gjøre hverdagen til våre kunder og medhjelpere enda enklere.

Plusstid

Du kjenner kanskje igjen navnet Plusstid fra før og lurer på hvorfor vi heter det? Vi er faktisk en videreutvikling av Plusstid.no, og i likhet med Plusstid, ønsker vi også å bidra til at du får en lettere hverdag. Plusstid Home er den hjelpende hånden du ønsker deg i hjemmet, mens Plusstid kan gi deg råd, tips og inspirasjon til gode hverdager og strålende fine feiringer. Kan man få det bedre?

Lurer du på noe?

Sjekk ut vår FAQ eller kontakt oss på e-post til kundeservice@plusstidhome.no. Vi hjelper deg gjerne!

Renholder har ikke lov til å utføre oppdrag i en annen kommune enn renholderen selv bor i. Vi følger opp dette og rutiner er opprettet for skriftlig dokumentasjon for at regelverket skal etterfølges.

+