Dine medhjelpere i hverdagen

Våre medhjelpere står klare til å hjelpe alle hverdagsheltene! De er alle nøye utvalgt og opplært av oss. Vi har både renholdere og altmuligmenn, men vi vil ønske flere tjenestetibydere velkommen i fremtiden.

> Bli en medhjelper

Nøye utvalgt

Alle medhjelperne blir intervjuet og vi sjekker deres tidligere erfaringer.

Opplært av oss

Uansett hvor mye erfaring de har fra før vil de gå gjennom vår opplæring.

Arbeider hvitt

Alle som jobber med oss skal ha en rettferdig lønn for arbeidet de utfører!

Våre renholdere

Alle våre renholdere har et oppriktig ønske om å hjelpe deg med å få hverdagen til å gå rundt. Deres mål når de drar fra en kunde er at de skal kunne komme hjem, senke skuldrene og nyte hjemmet sitt.

Alle våre renholdere er nøye utvalgt av Magda og opplært av oss i samarbeid med Jif og Lilleborg. Renholderne får opplæring i hva en standard rengjøring inneholder, hvilke produkter som skal brukes hvor, samt hvordan man kan løfte renholdet til et nytt nivå.

Våre altmuligmenn

Du vet den smartlåsen du kjøpte for lenge siden, men aldri fikk installert? Den som ligger innerst i boden! Våre altmuligmenn ønsker å hjelpe deg med å få unna disse småtingene som ofte faller bort i en travel hverdag.

Alle våre altmuligmenn blir opplært av oss og vi sjekker deres tidligere erfaringer og referanser.

Lurer du på noe?

Sjekk ut vår FAQ eller kontakt oss på e-post til kontakt@triv.no. Vi hjelper deg gjerne!

Renholder har ikke lov til å utføre oppdrag i en annen kommune enn renholderen selv bor i. Vi følger opp dette og rutiner er opprettet for skriftlig dokumentasjon for at regelverket skal etterfølges.

+