Desinfisering

Desinfisering av din kontor eller hjem med Decon-X

Kun tilgjengelig i Oslo og Akershus
100% fornøydgaranti

Ta kontakt hvis du ikke er fornøyd og vi vil sende en ny renholder dersom det er nødvendig.

Utstyret som trengs

Vi har med seg alt utstyret som trengs for å gjennomføre en desinfisering.

Gratis befaring

Før desinfisering vil vi gjøre en gratis befaring av boligen for å kunne gi deg en endelig pris.

Alle hjem og eiere er forskjellige og prisen kan variere noe. Derfor gjennomfører vi et uforpliktende hjemmebesøk hvor en renholder vil gå igjennom dine behov og ønsker for desinfisering. Etter hjemmebesøket vil du få en endelig pris for oppdraget.

Fyll ut skjemaet for å bestille desinfisering og motta et prisestimat

Hvordan fungerer det?

1

Bestilling

For å bestille desinfisering ber vi deg fylle ut vårt skjema her. Du vil da motta et uforpliktende tilbud på vask av ditt hjem. For å kunne garantere ønsket dato ber vi deg sende inn skjemaet senest 5 dager før vasken skal finne sted.

2

Bekreftelse

Etter hjemmebesøket vil du få en kontrakt med dato og klokkeslett for desinfiseringen dersom du ønsker å bestille via oss. Vi vil også gi deg informasjon om hvem som blir din renholder og deres kontaktinformasjon i forkant. Ved større jobber vil vi kunne sende team.

3

Betaling

Før desinfisering vil vi sende ut en faktura med 14 dagers forfall til din e-postadresse.

4

Hva må du finne frem?

Renholderen vil ha med seg alt utstyr som trengs for å utføre desinfiseringen. Vi ber deg sørge for at det er tilstrekkelig med lys i hjemmet og at det er ryddet før renholderen kommer. Vi anbefaler også på det sterkeste at ingen flytting pågår samtidig.

Renholder har ikke lov til å utføre oppdrag i en annen kommune enn renholderen selv bor i. Vi følger opp dette og rutiner er opprettet for skriftlig dokumentasjon for at regelverket skal etterfølges.

+